Fülöp Viktória 2022. BOCA DE ARITAPERA

Fülöp Viktória, baptista misszionárius így ír erről a projektről:

Egy kanadai csoporttal 2018 márciusában látogattuk meg ezt a falut. Akkor a helyi hívőkkel együtt szolgáltunk és építettünk egy gyülekezetet (lásd korábbi videóm).

Az eltelt 4 év alatt a helyi gyülekezet megerősödött, és már több faluban evangélizálnak és alapítottak sejtcsoportokat. 2O22. február 8-án visszatértünk, s ez a falu lett a színhelye a videón látható szolgálati hétvégének, ahol a közeli falvak lakosait szolgáltuk önkénteseinken keresztül. A „Povo das Águas” szervezet önkéntesekből áll össze, a PAZ International missziónkkal karöltve szolgálunk a folyó mentén. Közös küldetésünk az Igehirdetés és szociális szolgáltatások. Több szinten folyó szolgálatra állítottuk fel a sátrainkat és hívtuk a családokat: istentiszteletre, az orvosi ellátásra, pszichológushoz, haj vágásra és szépségápolásra, személyi iratok készítésére, gyerekszolgálatra… A betegekért, családokért is imádkoztam, ahol lehetőség nyílt erre. Ilyen nagy megmozdulásnál mindig szükség van a hajóból való ki-bepakolásra is. Sikeres hétvégénket öröm koronázta.

Imádkozz velünk Vikiért és munkatársaiért Brazíliában, akik rendszeresen indulnak hasonló küldetésekre az Amazonas-menti falvakba!

Együtt - küldetésben. M28.

Magyar Baptista Külmisszió

ANYAGI TÁMOGATÁS

13520405-77777777-77777777

Magyarországi Baptista Egyház
A közleménybe kérjük, írd be: "M28" illetve "a támogatott
személy vagy projekt neve"